Hollands nieuwe 1000 mb

Hollands nieuwe 1000 mb

Hollands nieuwe 1000 mb sim only abonnement

Een Hollands nieuwe 1000 mb sim only abonnement bestellen voor de laagste prijs? Wij van sim only vergelijken hebben de verschillende sim only abonnementen van Hollands nieuwe vergeleken en hebben een handig overzicht gemaakt van de voordeligste Hollands nieuwe 1000 mb abonnementen. Hollands nieuwe sim only is al sinds jaar en dag een van de sim only stunters in Nederland. Wat houdt dit in? Dit betekend dat Hollands nieuwe hun sim only abonnementen vaak aanbieden voor een prijs die onder de prijzen ligt van de grote providers. Dit kunnen ze doen omdat ze geen eigen mobiele netwerk hebben maar deze huren van Vodafone.

Hollands nieuwe 1000 mb

Op deze manier besparen ze een hoop kosten op hun mobiele netwerk en kunnen ze deze besparingen doorberekenen aan hun klanten. Wat uiteindelijk resulteert in een lagere telefoonrekening. Bij Hollands nieuwe is het tevens mogelijk om een onbeperkt bellen abonnement af te sluiten. Dit kan je dan mooi combineren met een Hollands nieuwe 1000 mb internet abonnement. Als jij veel gebruik maakt van je telefoon en dus veel internet en belt is dit abonnement een goede keuze voor jou. Aangezien de prijzen bij Hollands nieuwe vaak een stuk lager zijn dan bij de andere Sim only providers is het zeker de moeite waard om eens naar onze sim only vergelijkingen te kijken en een keuze te maken uit deze voordelige bundels. Wij hebben hier onder een aantal Hollands nieuwe 1000 mb bundels neer gezet in combinatie met een bel en sms bundel. Ga bij jezelf eens na hoeveel belminuten jij denkt te gebruiken per maand en stel jouw ideale sim only bundel samen met behulp van de onderstaande prijsvergelijking.

 

Hollands nieuwe 1000 mb +belminuten

  • Hollands nieuwe 1000 mb sim only
  • 1000 mb internet
  • 1000 belminuten/smsjes
  • Gratis nummerbehoud
  • Prijs slechts €14 euro per maand
  • Tijdelijk slechts €10 euro aansluitkosten

Wil jij gebruik maken van deze actie en ook nog eens minder aansluitkosten betalen? Ga dan via onderstaande link naar de website van Hollands nieuwe.

Ja, Ik maak gebruik van deze actie

Hollands nieuwe 1000 mb bestellen