Hollands nieuwe onbeperkt bellen

Hollands nieuwe onbeperkt bellen

Hollands nieuwe onbeperkt bellen abonnement bestellen

Een Hollands nieuwe onbeperkt bellen sim only abonnement bestellen voor de laagste prijs? Hier vind u de verschillende Hollands nieuwe onbeperkt bundels met elkaar vergeleken op prijs en bundel. Wij van Sim only vergelijken hebben een handig overzicht gemaakt met de verschillende prijzen die Hollands nieuwe aanbiedt. Hollands nieuwe is een populaire sim only provider die vooral bekend staat om zijn goedkope bundels. Hollands nieuwe is een echte prijsvechter in de Sim only markt en bied dus vaak goedkope sim only abonnementen aan. Dit kunnen ze doen omdat ze geen eigen mobiele netwerk hebben maar deze huren van Vodafone. Hierdoor kunnen ze een hoop geld besparen en dit voordeel dus doorberekenen aan hun klanten. Ook is het mogelijk om een simlockvrije telefoon te kopen bij Hollands nieuwe. Dit kan je dan goed combineren met een voordelig sim only abonnement. Je kunt kiezen uit diverse telefoons zoals een Apple Iphone en een Samsung Galaxy, deze zijn voor voordelige prijzen te bestellen. Bent u benieuwd naar de prijzen van de Hollands nieuwe onbeperkt bellen abonnementen? Hieronder vindt u de prijzen van deze bundels in combinatie met een internet bundel.

Hollands nieuwe onbeperkt bellen

Op dit moment zijn er bij Hollands nieuwe geen onbeperkt bellen sim only abonnementen. Er is wel een zeer voordelige bundel te verkrijgen met maar liefst 1800 mb en min/sms. Dit is een zeer mooi alternatief voor een bedrag van slechts €20 euro per maand. Tevens is er nu een flinke korting van maar liefst €5 euro per maand op dit abonnement!

Hollands nieuwe 1800 mb (€5 euro korting per maand)Hollands nieuwe onbeperkt bellen bestellen

  • 1800 mb internet
  • 1800 belminuten/sms
  • Gratis nummerbehoud
  • Prijs slechts €20 euro per maand

 

Ben jij geïnteresseerd in dit voordelige Hollands nieuwe abonnement? Ga dan nu naar de website en sluit dit abonnement af!

Ja, ik wil gebruik maken van de €5 euro korting per maand!

Hollands nieuwe onbeperkt bellen bestellen