Hollands nieuwe Sim only aanbiedingen

Hollands nieuwe Sim only aanbiedingen

Hollands nieuwe Sim only aanbiedingen vergelijken

Hollands nieuwe sim only aanbiedingenBen jij op zoek naar goedkope Hollands nieuwe Sim only aanbiedingen? Dan zit je hier goed, Hollands nieuwe heeft ook deze periode weer een hele mooie Sim only bundel voor een hele scherpe prijs. Hollands nieuwe is een echte prijsvechter in de Nederlandse Sim only markt. Ze concurreren de grote providers met goedkope abonnementen en bundels. Dit heeft ervoor gezorgd dat de prijzen een stuk omlaag zijn gegaan sinds het begin van de sim only periode in Nederland. Dit valt natuurlijk ontzettend goed bij de klanten en dat is ook de reden dat steeds meer Nederlanders overstappen naar een Hollands nieuwe sim only abonnement. De reden dat ze prijzen zo laag kunnen houden is omdat ze geen eigen mobiele netwerk hebben. Deze huren ze van de provider Vodafone. Klanten van Hollands nieuwe hebben dezelfde voordelen van het Vodafone netwerk dus daar zit geen verschil tussen. Ook hebben klanten van Hollands nieuwe gewoon een goede en snelle internetsnelheid. Bent u benieuwd naar de voordeligste Hollands nieuwe aanbiedingen van dit moment? Wij hebben hieronder een klein overzicht gemaakt met de beste Sim only bundels voor de laagste prijs.

Hollands Nieuwe sim only aanbiedingen 1000 MB

De Hollands nieuwe sim only aanbiedingen van 1000 Mb lopen op met voordelen tot enkele euro’s per maand. Dit is mooi meegenomen want dit kan op jaarbasis een hoop schelen. Wij geven u een voorbeeld van een voordelige bundel van Hollands nieuwe:

Hollands nieuwe sim only 1000 MB

  • 1000 min/sms
  • 1000 MB internet
  • Gratis nummerbehoud
  • Actie:€ 5 euro per maand korting
  • 2 jaar abonnement
  • Prijs slechts €14 euro per maand!

Wil jij graag gebruik maken van deze mooie en voordelige Sim only actie? Ga dan naar de site van Hollands nieuwe en bestel dit abonnement voordat de actievoorwaarden voorbij zijn!

->Ja, ik wil gebruik maken van deze korting van €5 euro per maand.

Hollands nieuwe sim only aanbiedingen bestellen

 

 

Feedback