Simyo Sim Only samenstellen

Simyo Sim Only samenstellen

Simyo Sim Only samenstellen

Profiteer van de lage kosten
Simyo sim only samenstellenEen Simyo Sim Only abonnement hebt u al vanaf 4 euro per maand! Een voorbeeld: voor €16,- per maand heeft u 300 belminuten/SMS en 1000 MB. Nog een voorbeeld: voor 40 euro per maand heeft u de beschikking over 1250 minuten/SMS en 4000 MB

Naar wens Simyo sim only samenstellen
U kunt uw Simyo Sim Only iedere maand gratis aanpassen aan uw wensen. Belt en SMS’t u een maand minder vaak, of wilt u een kleinere internetbundel, dan is een Simyo Sim Only abonnement zeer eenvoudig aan te passen! Verwacht u veel te bellen of te SMS’en of wilt u meer MB, dan breid u uw abonnement uit. Er zijn geen meerkosten verbonden aan het wijzigen van uw Sim Only abonnement. Op de website kunt u uw abonnement eenvoudig aanpassen en uw instellingen wijzigen. Uiteraard verschaft de site inzicht in uw verbruik. U wilt uw oude mobiele nummer graag houden? Het spreekt voor zich dat nummerbehoud gratis is. U kunt er ook voor kiezen om een sim only maandelijks opzegbaar Simyo te nemen, dit is echter niet het goedkoopste Simyo sim only abonnement maar is wel het meest flexibel!

Een netwerk dat u niet in de steek laat
Met Simyo Sim Only belt u op het KPN netwerk. Hiermee hebt u de beste dekking en de laagste storingsgevoeligheid van Nederland, kortom Simyo Sim Only biedt u een betrouwbaar netwerk. De Consumentenbond heeft Simyo voor de 5e keer op rij uitgeroepen tot de beste sim only provider! Simyo kreeg tevens de CCDNA Awards 2015 voor de beste mobiele provider.

Feedback