Tijdelijk Geen Aansluitkosten Tele2

Tijdelijk Geen Aansluitkosten Tele2

Tijdelijk geen aansluitkosten Tele 2 sim only abonnement

Geen aansluitkosten Tele 2De Sim Only provider Tele 2 heeft nu een hele voordelige aanbieding. Tijdens deze actie betaal je nu tijdelijk geen aansluitkosten op je nieuwe Sim only abonnement. Tele 2 is al sinds jaren een grote speler op de Sim only markt en heeft ook ontzettend veel tevreden klanten. Er zijn een aantal redenen voor deze tevreden klanten. Ten eerste om de prijs. Tele 2 Sim only is een echte telecom stunter. Ze bieden vaak voordelige bundels aan die een van de scherpste prijzen hebben in de markt. Ook is het mogelijk om bepaalde diensten van Tele 2 te combineren. Als je bijvoorbeeld een alles in 1 abonnement bij hun afsluit krijg je korting op je Sim only abonnement en omgekeerd. Op deze manier kan je korting flink oplopen! Ook heeft Tele 2 een uitstekend mobiel netwerk namelijk die van T-mobile. Je zult op dit netwerk weinig storingen ervaren en de dekking is ook erg goed. Dit netwerk is tevens uitgeroepen tot het beste mobiele netwerk van Nederland van 2015. Erg verstandig dus als je altijd en overal bereikbaar wilt zijn! Als laatste is ook de klantenservice erg goed bij Tele 2. Ze staan altijd klaar voor verschillende vragen en klachten en helpen erg snel. Ze zijn op meerdere kanalen bereikbaar zoals social media en hun website.

Voordelig Tele 2 abonnement zonder aansluitkosten

Geen aansluitkosten actie Tele 2

Een voorbeeld van een voordelig tele 2 abonnement is de volgende. Hierbij worden dus de aansluit kosten nog vanaf gehaald waardoor je dus meteen van de actieprijs gebruik kan maken!

 

  • Onbeperkt Bellen en Smsen
  • 1000 MB internet
  • slechts €20 euro per maand
  • Geen aansluitkosten! T.W.V €10,-
  • Maandelijks opzegbaar
  • 4G ready internet

Wil jij deze bundel graag bestellen of wil jij de andere voordelige bundels met elkaar vergelijken op de website van Tele 2? Klik dan op de onderstaande link om gebruik te maken van de Sim Only actie van Tele 2

->Ik maak gebruik van deze actie en wil €10 euro korting!

Tijdelijk Geen aansluitkosten Tele 2

 

Tijdelijk Geen Aansluitkosten Tele2
4.2 (84.44%) 9 votes