Vodafone Sim Only aanbieding

Vodafone Sim Only aanbieding

Vodafone Sim only aanbieding “Smart”

Vodafoon Sim Only abonnement aanbiedingVodafone heeft weer een aantal mooie sim only aanbiedingen waar u van veel voordeel kunt profiteren. De aanbiedingen van deze weken zijn van toepassing op de Sim only “Smart” abonnementen van Vodafone. Dit zijn de Vodafone sim only abonnementen die vooral geschikt zijn voor mensen die veel gebruik maken van internet mb’s en minder van belminuten en sms’jes. De Smart abonnementen zijn er in 2 verschillende grootten.

Sim Only Smart 200

Dit is de kleinste bundel van Vodafone. In dit bundel zit 200Mb internet, 100 belminuten en onbeperkt sms’en. Met de aanbieding die Vodafone nu aanbiedt krijg je er nog eens 500 mb extra bij! Dat wordt dus totaal 700 MB internet. Je betaald voor deze bundel slechts 16 euro per maand.Vodafone Sim Only aanbieding Bestellen

Sim only Smart 500

Dit is de grotere bundel van Vodafone. Je krijgt bij dit abonnement normaal gesproken 500 mb internet, maar daar doen ze nu 500 mb gratis bij! Dit komt dus neer op 1000 mb internet. Ook heb je hierbij de maximale internetsnelheid inbegrepen. Je krijgt ook nog eens 10 belminuten en onbeperkt sms bij deze bundel erbij. Wat ons betreft is dit de beste deal want je betaald hier slechts 18 euro per maand voor.

Ben jij geïnteresseerd in deze voordelige Vodafone Smart bundels? Klik dan op de bestelknop om deze bundels te bekijken en te bestellen.