Vodafone You bundel

Vodafone You bundel

Vodafone You bundel bestellen

Vodafoon You Bundel bestellenDe Vodafone You Bundels zijn de nieuwe Sim Only bundels van de bekende provider Vodafone. De You Bundels zijn anders dan andere bundels, ze worden namelijk niet automatisch per maand verlengd! De You bundels komen meer in de buurt van een Vodafone Prepaid sim only.Je kunt deze zelf per maand verlengen of aanzetten.Deze bundels zijn speciaal samengesteld voor de Sim Only gebruikers die liever een grote internetbundel hebben met minder belminuten dan een grote bel en sms bundel. Dit zie je ook terug in de prijzen en zijn daarom zeer voordelig. Vodafone is al sinds de start van de Sim only bundels een actieve speler op deze markt en heeft dan ook zeer veel tevreden klanten. Vodafone heeft een eigen mobiele netwerk in Nederland dat weinig storingen en een goede landelijke dekking kent. De Vodafone You abonnementen zijn in 3 verschillende bundels verkrijgbaar. Ook is er een Prepaid simkaart te bestellen. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden hoe je een Vodafone sim only samenstellen kan.

Vodafone You Sim Only bestellen

Vodafone You bundel varianten

Er zijn dus 3 verschillende bundels verkrijgbaar voor de kleinverbruiker en de grootgebruiker. Hieronder staan ze gesorteerd op prijs.

 

Vodafone You S Sim Only

De You S Sim only is de kleinste variant van de You bundels. Je kunt deze bundel dus per maand verlengen, hij wordt niet automatisch verlengd! Deze heeft de volgende bundel:

  • 200 MB internet
  • 20 Min Bellen/sms’en
  • Slechts €7,50 per maand

Vodafone You M Sim only

De You M sim only is de midden variant van deze You bundels. Deze wordt net als de andere You bundels niet automatisch verlengd en moet je dus zelf elke maand aanzetten:

  • 500 MB internet
  • 50 Min Bellen/Sms’en
  • Slechts €10 euro per maand

Vodafone You L Sim only

De You L sim only is de grootste bundel in deze variant. Ook voor deze geldt dat je deze per maand moet verlengen naar keuze:

  • 1000 MB internet
  • 100 Min Bellen/Sms’en
  • Slechts €15 euro per maand

 

Dit zijn de 3 varianten van de flexibele You bundels. Dit bundels zijn erg handig als jij niet precies weet hoeveel jij per maand gaat gebruiken en hier grip op wilt houden. Voor een klein bedrag per maand ben jij altijd bereikbaar en zit je nergens aan vast..

Wil jij graag een Vodafone You bundel bestellen en gebruik maken van deze voordelige bundels? Klik dan op onderstaande link en laat je doorverwijzen naar de Vodafone actiepagina:

->Ik maak gebruik van deze voordelige Sim Only actie!

Vodafone You Sim Only bestellen