Zorgeloos Sim only KPN

Zorgeloos Sim only KPN

Zorgeloos Sim only KPN abonnement

Kpn heeft sinds kort een Sim Only bundel samengesteld met de naam “Zorgeloos”, wat houdt deze bundel precies in? KPN kreeg vaak van hun klanten te horen dat ze graag veel data en belminuten willen verbruiken maar dat de aangeboden bundels te klein waren. Daarom gingen veel klanten over hun bundel heen en betaalden ze teveel. Daarom is KPN met een oplossing gekomen: Zorgeloos bundels. Deze bundels zijn zo samengesteld dat je veel gebruik kunt maken van belminuten, Sms’jes en internet mb’s zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je bundel. Enkele leuke zorgeloos bundels zijn bijvoorbeeld de KPN onbeperkt bellen en de KPN 5 GB bundels. Dit zijn uiteraard niet de goedkoopste KPN sim only abonnementen maar wel de meest gebruiksvriendelijke. Deze zorgeloos bundels zijn in een aantal varianten te verkrijgen, het verschil in deze bundels zit hem in de grootte van je gewenste internetgebruik.

Zorgeloos bundels KPN

Er zijn dus een aantal verschillende soorten bundels verkrijgbaar bij KPN. Er zit echter alleen Zorgeloos KPNverschil in de grootte van de internet mb’s. Dit komt omdat bij elke zorgeloos bundel de belminuten en Sms’jes onbeperkt zijn! Als jij van plan bent om veel te gaan bellen en sms’en en je je niet veel zorgen wilt maken over je bundel is dit uitermate geschikt voor jou. De Internetbundel is verkrijgbaar in de volgende groottes: 1GB, 5GB en 10 GB. voor de 1GB bundel betaal je €27,50 per maand, bij de 5GB €32,50 per maand en bij de 10 GB €37,50 per maand. Een grotere bundel loont dus bij KPN. Ook krijg je bij de 10GB bundel onbeperkt Spotify! Dit is erg handig als jij altijd en overal muziek wilt luisteren op je telefoon.

Waar kan ik deze zorgeloos Sim Only bundels van KPN bestellen?

Als u geïnteresseerd ben in deze bundels kunt u deze bestellen op de sim only website van KPN. Dit kunt u vinden door hier onder op de bestelknop te drukken!

->Klik hier om een Zorgeloos bundel te bekijken!

Zorgeloos Kpn sim only bestellen