iPhone 6S 16 GB simlockvrij

iPhone 6S 16 GB simlockvrij

De iPhone 6S 16 GB simlockvrij

IPhone 6s 16 GBApple is al jaren bekend door zijn goede telefoons en perfecte software (iOS). Met de iPhone 6S 16 GB simlockvrij is de lat weer een flink stuk hoger gelegd! De iPhone 6S 16 GB simlockvrij is tot 70% sneller dan zijn voorgangers. Het openen van apps gaat ontzettend vlot en multi-tasken was nog nooit zo simpel. Deze Iphone is een van de populairste Simlockvrije telefoons van dit moment!
Één van de fijne eigenschappen is toch zeker de camera. De iPhone 6S is voorzien van een 12 megapixel camera en zeker ook de filmpjes zijn scherper dan ooit. Naast de camera achterop de nieuwe iPhone 6S, is ook de selfie camera aan de voorkant verbeterd. Met de front camera kunt u super scherpe selfies schieten en ook video bellen in HD, dankzij de 5 megapixel HD-camera.

Iphone 6s 16 GB simlockvrij bestellen

De Iphone 6s 16 gb simlockvrij is bij verschillende webshops te bestellen, hieronder vind u de goedkoopste aanbieders:

[table “” not found /]

Het uiterlijk van de nieuwe iPhone 6S

De S-modellen van iPhone zijn altijd de verbeterde versie van zijn voorganger, natuurlijk ook in uiterlijk. De iPhone 6S 16 GB simlockvrij is echt een plaatje om te zien. Dankzij de afgeronde hoeken is de iPhone 6S ook nog eens prettig om vast te houden. Ook is er gekozen voor een nog sterker aluminium.
Kenmerkend voor Apple iPhone is de home knop. Waar andere merken een touch knop kiezen blijft Apple iPhone 6S bij zijn herkenbare home knop. Innovatief is wel de vingerafdrukscanner waarmee u nu al kunt ontgrendelen en in de toekomst zelfs ook mee betalen.
De iPhone 6S 16 GB simlockvrij is leverbaar in de kleuren Space Gray, Rose Gold, Silver en Gold. Waar eerder alleen gekozen kon worden tussen zwart en wit is er nu zat keuze.

Pluspunten van de iPhone 6S

IPhone 6s 16 gb simlockvrijDe Apple iPhone 6S is voorzien van iOS 9, sneller en strakker door ooit tevoren. De iPhone maakt prachtige foto’s en filmpjes en is dus een echte must-have voor degene die graag een allesomvattende telefoon willen. Op 9 september 2015 is dit super strakke model gelanceerd, u krijgt er 24 maanden garantie op en is zeker onmisbaar!
De reacties van degene die de Apple iPhone 6S in handen hebben gekregen zijn niets dan lovend! Op onze website is er genoeg keuze tussen verschillende sim only abonnementen bij het allernieuwste model iPhone.

 

iPhone 6S 16 GB simlockvrij Review

Hieronder kan u een informatieve review bekijken van de iPhone 6S 16 GB simlockvrij.

[x_video_embed type=”16:9″][/x_video_embed]