Ben Sim Only Abonnementen

Ben Sim Only abonnement VergelijkenDe Ben Sim Only abonnementen staan bekend omwille van hun hoge graad van flexibiliteit. Zo kan je grote maar ook de kleine gebruiker bij Ben terecht. Zo kun je een Ben onbeperkt bellen sim only afsluiten maar ook een kleine Ben sim only 3 euro. Een grote troef van deze aanbieder is dat u uw Sim Only formule hier helemaal zelf kunt samenstellen. Ben maakt gebruik van het betrouwbare T-Mobile Sim Only netwerk. U kunt alle Ben sim only abonnementen vergelijken op onze homepagina.

Over Ben Sim Only

Ben Sim OnlyEind 2002 werd Ben overgenomen door T-Mobile Internationaal. Sinds 2008 concentreert deze aanbieder zich op Sim Only abonnementen. Het flexibele concept laat echter toe om ook via Sim langdurigere contracten af te sluiten. Zo kunt u er dan per 24 maanden van vaste, lage tarieven gebruik te maken. U kunt zelfs een totaalpakket aankopen, inclusief smartphone, voor een vast maandbedrag, min of meer zoals bij een standaardabonnement. Zo is Ben de laatste jaren weer uitgegroeid tot een zelfstandig onderdeel van het T-Mobile netwerk.

 

Ben Sim Only Abonnementen

Het is erg eenvoudig om een Ben Sim Only abonnement op maat te maken. Een eerste, voornaam onderscheid is dat tussen formules voor 24 maanden en formules die maandelijks opzegbaar zijn. Wanneer u voor de eerste formule kiest, geniet u per definitie van lagere tarieven. U spaart dan zo’n 0,50 € of zelfs 1 € per sms / minuut / internet-bundel. Het is vervolgens zelfs mogelijk deze formule uit te breiden met de huur van een toestel, zoals dat bij een standaardabonnement gebeurt.
Qua bellen en sms’en biedt Ben een duidelijk aanbod, dat uiteen valt in drie opties: 100, 300 of een ben onbeperkt bellen en sms’en . De meest gekozen formule is daarbij de onbeperkte, aangezien deze erg gunstig is: u betaalt steevast 15 €, zolang u een ‘normaal’ verbruik vertoont. Ben heeft wel het recht dit gebruik te beperken wanneer dat ‘buitenproportioneel’ wordt. Interessant is hier verder nog de extra sms-bundel. Die kunt u altijd bijbestellen en kost slecht 3,50 € voor 1000 extra stuks.
Op het gebied van het internet kunt u instappen vanaf 5 € / 5,5 € per maand in het 3G netwerk. De meest gekozen formule is hier deze van 1500 MB + 500 MB 4G. Dat kost de gebruiker 14 € / 15 €. U krijgt zo meteen toegang tot een van de meest stabiele en snelle netwerken (15 Mbps) van Nederland. De ‘dekking’ is goed, zowel binnen als buiten.

Sluit Ben Sim Only af

Met de flexibele Sim Only formules van Ben creëert u probleemloos een telecom profiel op uw maat. Dit is een grote troef van deze aanbieder, die zich zo integraal weet aan te passen aan al uw eisen. Bent u overtuigd van de flexibele formule van Ben, surf dan nu nog naar Ben. Een handige rekenmachine geeft u meteen een volledig overzicht van uw keuzen en kosten, terwijl u die aanpast, op zoek naar de beste formule. Zo krijgt u een instant overzicht van alle mogelijke pistes, hun voor- en nadelen.

Sim Only Bestellen

Klantenservice bij Ben Sim Only

Met een Ben Sim Only formule verzekert u zichzelf van een uiterst persoonlijke aanpak van uw telecom verkeer. U zult weinig andere aanbieders vinden die hun Sim Only pakketten zodanig afstemmen op het persoonlijke gebruik van de klant. De goedkope extra sms-bundel is hier een extra troef om snel in te spelen op dringende vragen van de consument.
Ondertussen stel ook de klantenservice van Ban alles in het werk om de klant te dienen. De site voorziet een uitgebreide pagina met vragen en antwoorden en biedt steevast een handig overzicht van wachttijden, storingen en dies meer. U kunt deze dienst verder bereiken via een 0900-nummer of internet-formulier.
De eerlijkheid gebiedt ons tot slot op te merken dat een grote groep consumenten (soms tot meer dan 90%) minder te spreken is over dit aspect van Bens werking. Hier staat echter ook een aantal extreem lovende oordelen tegenover, met name van ’trouwe’ gebruikers.

[x_video_embed type=”16:9″][/x_video_embed]