Wat is de goedkoopste sim only Robin Mobile?

Goedkoopste Sim only Robin MobileIn 2012 werd deze Robin Mobile opgericht door Wilfred Rottier. Zijn drijfveer ontstond uit de onvrede die er leefde bij veel mobiele klanten over de extra kosten die worden aangerekend wanneer ze buiten hun bundel of over de limieten van hun abonnement gaan. Net omdat u als kant uw toekomstig verbruik niet kan inschatten, is het heel moeilijk om een keuze te maken uit bundels of abonnementen, en daarom biedt Robin Mobile onbeperkt mobiel bellen, internetten en sms’en aan. Een maandelijks opzegbaar Robin mobile is de standaard, dat betekend dat u nooit vast zit aan lang jarige contracten. Een Robin mobile sim only samenstellen is dus zeer gemakkelijk en flexibel, u zit nooit ergens aan vast!

Wat is de goedkoopste sim only Robin Mobile?

De goedkoopste sim only Robin Mobile is de Robin Junior overeenkomst. Voor een bedrag van Goedkoopste sim only abonnement robin mobile19,95 euro per maand kan u, onbeperkt bellen en sms’en. Ook onbeperkt messaging zit in de bundel inbegrepen, het mobiel internet waar u gebruik van maakt heeft een data snelheid van maximaal 64 Kbps. Bij deze Goedkoopste sim only Robin Mobile zijn er wel beperkingen als het gaat over het internet verbruik, zo is het versturen van e-mails, het bezoeken van websites en streaming niet mogelijk.

Het netwerk van Robin Mobile

Als u kiest voor Robin Mobile maakt u gebruik van het KPN netwerk, dit is een snel en stabiel netwerk. Het netwerk heeft een goede dekking in heel Nederland en is dus goed toegankelijk voor de abonnees van Robin Mobile. Dus kwaliteit, snelheid en een lage prijs verzekerd bij Robin Mobile

 

Goedkoopste sim only Robin mobile bestellen

Rate this post