Goedkoopste sim only Tele 2 bestellen

Goedkoopste Tele 2 Sim only abonnement samenstellenTele 2 is een telecombedrijf met 20 jaar ervaring en biedt naast mobiele telefonie ook digitale televisie, vast internet en vaste telefonie aan. Al van bij hun start hebben ze getracht de telecommarkt te veranderen, de telecommonopolies te doorbreken, en de telefonie goedkoper aan te bieden. En daarin zijn ze ook geslaagd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Tele 2 onbeperkt bellen sim only of het maandelijks opzegbaar sim only tele 2. Dit zijn mooie voorbeelden van goede sim only abonnementen voor een voordelige prijs.

Goedkoopste sim only Tele 2

Bij Tele 2 kan u verschillende bundels met elkaar combineren. Zo is het goedkoopste sim only Tele 2 beschikbaar vanaf €8 per maand. Hiervoor hebt u maandelijks 150 minuten beltegoed en beschikt u over 100MB internet via 4G. Al de sim only producten van Tele 2 zijn maandelijks opzegbaar, dus u dient niet in te tekenen voor minimaal één jaar, wat dan weer een gevoel van vrijheid geeft.
Ook bestaat er de goedkoopste sim only tele 2 prepaid, hiervoor betaalt u een startbedrag van €10 en krijgt u reeds €20 euro gratis bel te goed. Bij deze sim only formule betaald u enkel voor uw verbruik en dit aan de scherpe Tele 2 tarieven. Hier kunt u uw Tele 2 sim only samenstellen naar wens en prijs.

Het goedkoopste sim only Tele 2 abonnement is als volgt:

  • 150 Belminuten/Sms
  • 100 mb 4G internet
  • Maandelijks opzegbaar
  • Gratis nummerbehoud
  • Prijs slechts €8 euro per maand

Goedkoopste sim only tele 2 bestellen

 

Het netwerk van Tele 2

Het nieuwe 4G-only netwerk van Tele 2 is nog in op bouw, maar uit een grootschalig onderzoek dat in Nederland werd gevoerd kwam het Tele 2 netwerk al als veelbelovend uit de bus. Het Tele 2 4G-only netwerk behoord reeds tot de beste van de wereld en is nog steeds in op bouw, wat veel belovend is voor de toekomst

Rate this post