Hollands Nieuwe Sim Only Abonnementen

Hollands Nieuwe Sim OnlyDe Hollands Nieuwe Sim Only abonnementen onderscheiden zich met name op basis van hun helderheid. Naast helderheid is flexibiliteit hier de tweede sleutel tot het concept. Bij Hollands Nieuwe kunt u met een paar klikken immers een formule op maat van uw gebruik samenstellen. Een paar voorbeelden van deze flexibele bundels zijn de Hollands nieuwe 1000 mb en de Hollands nieuwe onbeperkt bellen abonnementen. Extra tegoeden, zogenaamde ‘opwaarderingen’, kopen is daarbij erg gemakkelijk en vaak voordeliger dan het samenstellen van een uitgebreidere basisformule. Naast deze basisformules is er ook altijd wel een Hollands nieuwe sim only aanbieding, hou dus goed de website van Hollands nieuwe in de gaten.

Over Hollands Nieuwe

Hollands Nieuwe is wat men noemt een MVNO, Mobile Virtual Network Operator. Als dusdanig is het eigenlijk een van de instrumenten waarmee het bekende Vodafone Sim Only internationale nichemarkten bespeelt. Hollands Nieuwe opereert in deze context uiteraard binnen Vodafone Nederland, waar het zich met name richt op Sim Only formules. Toch kunt u bij deze provider ook formules verzinnen waarbij het gebruik/de aankoop van een toestel in de maandprijs verweven zit. Ook dit is dan een soort van opwaardering van uw abonnement.
Hollands Nieuwe bestaat al sinds 2011 in de huidige gedaante. Naast Hollands Nieuwe bespeelt Vodafone ook nog de brands Sizz (vrouwen) en Blyk (jongeren tot 29 jaar). Sizz neemt echter al een tijd geen nieuwe klanten meer aan.

Kies voor Hollands Nieuwe Sim Only

Wilt u ook genieten van de Hollands Nieuwe Sim Only formules? U kunt er zich meteen bedienen van de handige rekenmachine. In geen tijd maakt u zo een eigen formule op uw maat. Hieronder ziet u hoe.300x250 HN

 

Hollands Nieuwe Sim Only Abonnementen

Wanneer u zich naar de site begeeft, komt u via het menu Sim Only meteen terecht op de pagina waar u de gewenste formule kunt samenstellen. Voorafgaand maakt u hier twee voorname keuzes: zakelijk of consumptief gebruik, eenjarig of tweejarig contract.
De zakelijke contracten kunnen daarbij aanzienlijk goedkoper zijn dan de contracten voor consumenten: tot 3 € per maand in sommige categorieën. Het verschil tussen eenjarige en tweejarige contracten is doorgaans één (‘kleine’) euro (uiteraard in het voordeel van de langere termijn).
Verder wordt een aantal bundels onderscheiden, waarin telkens evenveel minuten, MB’s en sms’en worden opgenomen. De categorieën zijn 150, 300, 500, 800, 1000, 1200, 1500 en 1800. De middenoptie van 1000 minuten, sms’en en MB’s wordt het vaakst gekozen. Het feit dat het bijkopen van opwaarderingen hier erg flexibel en financieel voordelig is, zal daar allicht niet vreemd aan zijn. Het onderstreept meteen ook de voornaamste troeven van de Hollands Nieuwe Sim Only abonnementen, zoals die hierboven werden besproken.

 

Hollands Nieuwe Sim Only Bestellen

 

[x_video_embed type=”16:9″][/x_video_embed]