Hollands Nieuwe Sim Only Aanbieding op Bundels 1000 en 1500

Hollands Nieuwe Sim Only aanbiedingen vergelijkenBij de populaire Sim only provider Hollands nieuwe is er nu een tijdelijke aanbieding op de twee meest gekozen bundels. Hollands Nieuwe is een populaire Sim only provider die gebruik maakt van het Vodafone Sim only Netwerk. Dit mobiele netwerk is een van de beste netwerken van dit moment in Nederland. Ze hebben weinig last van storingen of andere mankementen aan het netwerk. Ook is het mobiele internet in dit netwerk een van de betere van Nederland. Bijna overal is een goede 3g of 4g sim only internet verbinding beschikbaar.

Hollands nieuwe Sim Only aanbieding

Hollands nieuwe heeft deze weken een tijdelijke aanbieding op 2 bundels uit hun aanbod. Ten eerste is er een aanbieding op de zogenoemde 1000 bundel van Hollands Nieuwe, deze houdt het volgende in:

  • 1000 MB internet, minuten en/of Sms’jes voor slechts 14 euro per maand! Dit is een zeer goedkope sim only aanbieding. Deze prijzen zal u niet vaak bij een andere provider tegenkomen, dus wij zeggen doen!
  • 1500 MB internet, minuten en/of Sms’jes voor slechts 18 euro per maand! Als jij van plan bent om veel te gaan internetten op je telefoon is deze aanbieding zeker iets voor jou. Je krijgt bij deze bundel 1500 mb internet. Dit is een hele hoop en krijgt u niet heel makkelijk op! Voor slechts 4 euro extra krijgt u dus 500 mb internet erbij.

Als u een Sim only abonnement afsluit bij Hollands nieuwe krijgt u daar een 3 in 1 simkaart bij geleverd. Dit betekent dat u deze simkaart in elke telefoon kunt steken en dus kan iedereen een abonnement bij Hollands Nieuwe afsluiten. Ook is het bij Hollands Nieuwe mogelijk om je eigen mobiele nummer te behouden. Deze kun je nadat je je bestelling hebt geplaatst aanvragen. Deze service is geheel gratis voor nieuwe klanten!

Wilt u graag een Hollands Nieuwe sim only abonnement afsluiten met een flinke korting?

->Klik dan hier om naar Hollands Nieuwe te gaan!

Hollands nieuwe sim only aanbieding

 

Rate this post