Simpel Sim Only aanbieding

Een Sim only aanbieding waarbij uw bundel gratis verdubbeld wordt? Bij Simpel hebben ze nu een hele mooie Sim only actie. Deze actie heet de Dubbelbundels. Wat houdt deze actie in? Als je nu een Simpel Sim Only abonnement afsluit krijg je nu voor het zelfde geld een dubbele bundel. Om even een voorbeeld te geven.

Je bestelt een bundel van 50 belminuten, 150 Mb en onbeperkt Sms. Hiervoor betaal je slechts 7 euro per maand. Dit is al een heel normale prijs voor een mooie bundel. Tijdens de Dubbelbundel weken van Simpel wordt je bundel, zoals de naam het ook al zegt, verdubbeld voor het zelfde geld! Je krijgt dus dan nu voor 7 euro per maand 100 belminuten, 300 Mb en onbeperkt sms’en. Ook voor de Simpel 1000 Mb en de Simpel onbeperkt bellen zijn er flinke kortingen te bedingen! Dit is een ontzettend goede en voordelige Simpel Sim Only aanbieding die wij u zeker aanraden.

 

Wees er echter snel bij. De Dubbelweken duren slechts een aantal weken. Daarom is het verstandig om zo snel mogelijk te overwegen om gebruik te maken van deze mooie Simpel Sim Only aanbieding. U kunt van deze actie gebruik maken door op de bestelknop de drukken die hieronder staat vermeldt.

Simpel Sim Only aanbieding Bestellen

 

Heeft u liever een andere Sim Only Aanbieding? Kijk dan verder in onze Sim only aanbiedingen catalogus!

 

[x_video_embed type=”16:9″][/x_video_embed]

Rate this post