Beste Sim Only aanbieder 2015 is Simyo!

Beste Sim Only aanbieder 2015Simyo is door de Consumentenbond uitgeroepen tot de beste mobiele provider en Beste Sim Only aanbieder 2015 van Nederland. Dit is door een groot aantal leden van de Consumentenbond bepaalt. Ze hebben alle Sim only providers van Nederland met elkaar vergeleken op de belangrijkste punten en Simyo kwam hier het beste uit. De Consumentenbond kwam tot de volgende conclusies:

Beste Mobiele Netwerk

Simyo maakt gebruik van het KPN netwerk. Dit netwerk is volgens verschillende tests het beste van Nederland. Dit komt omdat dit netwerk de minste storingen op jaarbasis heeft en de internetverbinding is het snelste. De klanten van Simyo hebben dezelfde snelheden als de KPN klanten.

Sim Only Bundel mogelijkheden

De mogelijkheden in een Sim Only bundel zijn bij Simyo ontzettend flexibel. Het is mogelijk om per maand je bundel naar boven of naar beneden bij te stellen. Dit kan handig zijn als jij per maand een verschillend verbruik verwacht. Deze mogelijkheid is bij veel andere mobiele providers niet aanwezig.

 

Uitstekende klantenservice

Simyo is ook geroemd om zijn klantenservice. Er zijn verschillende mogelijkheden om contact met Simyo op te nemen. Je kunt ze natuurlijk bellen op hun gratis telefoonnummer. Ook zijn ze heel actief als het gaat om Social media. Je kunt ze vinden op Facebook en Twitter waar ze jouw vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. Ook hebben ze een grote database aan veel gestelde vragen zodat je vaak snel weer verder kan.

Gratis nummerbehoud

Als je met je bundel overstapt naar Simyo heb je de mogelijkheid om gratis je nummer te behouden. Dit is natuurlijk erg handig en scheelt een hoop gedoe met een nieuw nummer. Simyo regelt dit hele proces voor je en je kunt dan binnen een korte tijd genieten van je Simyo sim only. Bekijk de Simyo Sim only abonnementen eens en zie de voordelige Sim Only bundels!

 

[x_video_embed type=”16:9″][/x_video_embed]

 

Rate this post