Een Simyo XXL abonnement samenstellen

Simyo XXLBent u op zoek naar een Simyo XXL abonnement waarbij u geniet van de maximale bel en sms bundel? Hier vind u de voordeligste Simyo XXL deal. Simyo is dit jaar verkozen tot beste Sim only provider van Nederland, wat houdt dit in? Simyo is hiertoe verkozen door een aantal sterke punten van hun bedrijf. Hierop scoorden ze aanzienlijk beter dan andere sim only providers. Een zeer sterk punt van Simyo is de flexibiliteit van de abonnementen. Je kunt bij Simyo elke maand je bundel verhogen, maar ook verlagen. Ook heb je de keuze uit een Sim only maandelijks opzegbaar Simyo. Dit is ontzettend fijn als jij niet precies weet hoeveel je per maand gaat bellen. Je kunt dus nooit vast zitten aan een contract waarbij jij veel te veel belminuten, sms’jes of internet mb’s hebt afgesloten. Dit geeft de klanten van Simyo een goed gevoel om je nergens aan vast zit. Ook is de klantenservice van Simyo erg goed. Ze zijn te bereiken op verschillende kanalen. Uiteraard zijn ze telefonisch en per mail te bereiken maar ze zijn ook via Twitter en Facebook te bereiken. Hiermee werken ze ontzettend snel en duidelijk en heb je vaak binnen enkele minuten al antwoord op je vraag. Tenslotte is het mobiele netwerk van Simyo erg goed. Ze maken gebruik van het KPN mobiele netwerk wat een zeer goede landelijke dekking en internetsnelheid heeft.

Simyo XXL bundel

De Simyo XXL bundel is speciaal samengesteld voor de gebruiker die lekker veel wil bellen en smsen voor een lage prijs. Je hoeft je bij deze XXL bundel geen zorgen te maken over je resterende belminuten en smsjes omdat je een lekker groot pakket hebt. Als je een XXL bundel besteld krijg je tevens een leuke korting op deze bundel, dit komt omdat je een grote bundel neemt en dus een goede klant bent van Simyo. De Simyo XXL bundel met bijvoorbeeld 500 MB internet ziet er als volgt uit:

Simyo XXL bundel 500 MB

  • 1250 belminuten/sms’jes
  • 500 MB internet
  • 1 jaar (extra voordelig)
  • Gratis nummerbehoud
  • Gratis maandelijks aanpassen
  • Slechts €22 euro per maand!

Wil jij graag een Simyo XXL sim only abonnement afsluiten en gebruik maken van de korting? Klik dan op de onderstaande link en ga naar de website van Simyo

-> Ja, Ik wil gebruik maken van de kortingsactie van Simyo

Simyo XXL bestellen

 

 

 

Rate this post