Een T-mobile sim only aanbieding met internet

Op zoek naar een voordelige T-mobile sim only aanbieding met een mooie bundel met internet en belminuten? T-mobile heeft nu een tijdelijke Sim Only aanbieding waar je nu van kan profiteren!

T-mobile sim only aanbieding

T-Mobile is een van de grootste sim only aanbieders van Nederland met veel klanten. Dit komt natuurlijk niet voor niets. Ze hebben een ontzettend goed netwerk dat in heel Nederland goed te ontvangen is. Ook is de flexibiliteit van T-mobile erg fijn. Je kunt van de “stel samen en stel bij bundels” gebruik maken. Dit betekend dat je je sim only bundel per maand kan verhogen of verlagen. Op deze manier heb je een goed inzicht in je kosten en zul je nooit teveel betalen voor je sim only abonnement. Ook is de klantenservice van T-mobile van een hoog niveau. Je kunt ze bereiken via de telefoon, email en natuurlijk ook de Social media kanalen. Ze staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. T-mobile heeft bijna altijd wel een aantal leuke sim only aanbiedingen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan de T-mobile 1000 mb sim only. Deze keer is het een zeer fraaie bundel voor de gemiddelde sim only gebruiker. Wat houdt deze bundel precies in en wat zijn de kosten daarvan?

 

T-mobile sim only aanbieding 1 GB

T-mobile basis sim onlyT-mobile heeft nu een mooie aanbieding op de 1GB internetbundels. Deze korting kan wel oplopen tot enkele euro’s per maand en dus tientallen per jaar. Wij geven u een voorbeeld van de voordeligste Sim Only bundel van dit moment van T-mobile

Basis Sim only 1G

  • 1GB internet
  • 300 Min/sms
  • 24 maanden korting t.w.v. €6,05 per maand
  • Snel 4G internet
  • Nooit onverwachte kosten
  • Prijs slechts: €14,95 euro per maand

T-mobile sim only aanbiedingen Wil jij graag deze voordelige sim only bundel met internet afsluiten? Maak dan gebruik van deze actie en klik op de link hieronder om naar de Actiepagina van T-mobile te gaan.

->Ja, ik wil gebruik maken van deze korting

T-mobile sim only aanbieding 1GB bestellen

 

 

Rate this post