Telfort onbeperkt bellen sim only abonnement

Telfort onbeperkt bellenEen Telfort onbeperkt bellen sim only abonnement is de ideale bundel voor mensen die graag de grip op hun belbundel houden. Je betaald bij Telfort sim only per maand een vast bedrag. Dit is erg fijn als jij grip op je bundel en je kosten wilt houden.Je kunt een onbeperkt bellen sim only bijvoorbeeld combineren met een Telfort 1000 mb abonnement. Dit is een van het goedkoopste sim only Telfort abonnement. Telfort is een bekende provider op de sim only markt en bied al vele jaren voordelige bundels aan. Ze zijn tevens een aanbieder van alles in 1 pakketten met daarin digitale tv en internet. Als jij al een klant bent bij Telfort heb je geluk. Je krijgt namelijk een flinke korting bij Telfort als jij al een ander abonnement bij hun hebt lopen. Deze korting kan oplopen tot enkele euro’s per maand, dit is op jaarbasis een hele hoop! Het mobiele netwerk waar Telfort gebruik van maakt is het netwerk van KPN. Dit is een van de beste mobiele netwerken van Nederland, dit komt vooral door de goede landelijke dekking en het snelle mobiele internet. Een andere goede reden om een Telfort onbeperkt bellen abonnement te nemen is de gratis nummerbehoud optie. Door deze optie kan jij gratis je huidige mobiele nummer behouden. Dit is erg fijn als jij geen zin hebt om weer helemaal over te stappen op een nieuwe nummer met alle vervelende dingen die daarbij horen. Deze nummerbehoud service is geheel gratis en is dus zeker aan te raden.

 

Op dit moment is er helaas geen Telfort onbeperkt bellen sim only abonnement beschikbaar. Dit kan over een tijdje weer helemaal anders zijn dus raden wij u aan om onze website sim only abonnement vergelijken in de gaten te houden. Natuurlijk geldt de actie ” Na 10 minuten gratis bellen” uiteraard nog wel. Maar hier betaal je de eerst 10 minuten wel uit de bundel. Er is wel een ander voordelig Telfort abonnement met een grote bel bundel. Deze bundel ziet er als volgt uit:

Telfort 1000 min/sms + 125 MB

  • 1000 min/sms
  • 125 internet MB
  • Gratis nummerbehoud
  • Prijs slechts €20 euro per maand

Wil jij graag dit voordelige Telfort sim only abonnement afsluiten? Ga dan naar de website van Telfort aan maak gebruik van deze sim only aanbieding

Ja, Ik wil gebruik maken van de Telfort sim only aanbieding

Telfort onbeperkt bellen bestellen

Rate this post