Top 3 onbeperkt bellen sim only

lebara logo

📱Onbeperkt Bellen en sms´en
✔️1 GB internet
✔️Tijdelijk géén aansluitkosten

€7,- p/maand

Nu bestellen
simyo zonder internet

📱Onbeperkt bellen en sms´en
✔️Tijdelijk géén verzendkosten
✔️Tijdelijk géén aansluitkosten

€7,- p/maand

Nu bestellen
Youfone 5 euro

📱Onbeperkt bellen en sms´en
✔️0,5 GB internet
✔️Aansluitkosten €9,99,-

€6,50 p/maand

Nu bestellen

Sim only onbeperkt Bellen: wat is het en wat kost het?

Een Sim only onbeperkt Bellen abonnement is steeds populairder en wordt door steeds meer providers aangeboden. Maar wat houdt zo’n abonnement met onbeperkt bellen nu precies in en is het eigenlijk wel handig voor u? Wat zijn de kosten waar u op moet rekenen bij een Sim only abonnement met onbeperkt bellen en waar kunt u zo’n abonnement bestellen? De meest populaire onbeperkt bellen abonnementen zijn op dit moment de volgende:

Wat is een Sim only onbeperkt Bellen abonnement?

Sim Only onbeperkt bellenVan een Sim only abonnement is sprake als u een mobiel abonnement hebt waarvoor u niet voor een telefoon betaalt. U betaalt dus slechts voor de internetmb’s, de smsjes en de belminuten (met andere woorden: u betaalt enkel voor uw bundel). Met een Sim only abonnement voorkomt u dat u jaren vast zit aan een duur abonnement. Ter illustratie: een Sim only abonnement kan ten opzichte van een regulier abonnement wel de helft schelen in de maandelijkse abonnementskosten! Bovendien houdt u grip op de kosten die u kwijt bent aan uw mobiel. Een Sim only onbeperkt Bellen abonnement draagt extra bij aan de duidelijkheid over uw maandelijkse kosten, omdat u bij dit type Sim only abonnement een vaste prijs betaalt voor de belminuten die u maandelijks of jaarlijks hebt gebruikt. Aan deze belminuten is dan geen maximum verbonden, wat natuurlijk als grote voordeel heeft dat u zoveel kunt bellen als u wilt en niet in de gaten hoeft te houden hoeveel minuten u al heeft verbruikt

Voor wie is een Sim only onbeperkt Bellen abonnement handig?

Sim only onbeperkt Bellen abonnementen worden, zoals reeds genoemd, steeds vaker aangeboden door providers van Sim only abonnementen. De vraag naar deze abonnementen neemt namelijk ook enorm toe. Dit geldt overigens ook voor Sim only onbeperkt Internet abonnementen (dit zijn abonnementen waarbij je onbeperkt kunt internetten tegen een vast tarief). Een Sim only onbeperkt Bellen abonnement is aantrekkelijk voor iemand die veel belt. In het algemeen zou je kunnen zeggen dat een Sim only onbeperkt Bellen abonnement u voordeel oplevert als u meer dan ongeveer 1000 minuten per maand belt. Zit u onder dit aantal minuten, dan is het mogelijkerwijs toch verstandiger om een “gewoon” Sim only abonnement af te sluiten. Een dergelijk abonnement is dan goedkoper, wel zit er dan vanzelfsprekend een maximum aan uw belminuten.

Sim Only Onbeperkt bellen vergelijken

Wat zijn de gemiddelde kosten van een Sim only onbeperkt Bellen abonnement?

De gemiddelde kosten van een Sim only abonnement met onbeperkt bellen verschillen per provider. Daarbij zijn deze kosten ook nog eens afhankelijk van uw persoonlijke wensen en de eventuele extra’s die u nodig vindt (denk bijvoorbeeld aan bellen naar het buitenland). Hoe vindt u nu een abonnement dat bij uw budget past en tegelijkertijd aan uw wensen voldoet? Het is raadzaam hiervoor gebruik te maken van onze handige Sim only vergelijker. U geeft het gewenste aantal belminuten aan en de vergelijker geeft u een duidelijk overzicht waarin u kunt zien wat de kosten zijn van verschillende Sim only abonnementen met onbeperkt bellen. De prijzen die getoond worden, worden elke dag door ons geüpdatet, zo weet u zeker dat u altijd de meest recente informatie hebt. Bovendien ziet u altijd een link naar de desbetreffende provider, zodat u eventueel nog meer informatie over het betreffende abonnement kunt lezen. De getoonde abonnementen verschillen qua looptijd, prijs en het aantal smsjes en mb’s. Deze factoren kunt u trouwens ook zelf instellen bij de vergelijker.

Waar kan ik een Sim only onbeperkt Bellen abonnement bestellen?

Aanbieders van Sim only onbeperkt bellen abonnementen zijn onder andere KPN Sim Only, Vodafone Sim Only, Telfort Sim only, Hollands Nieuwe Sim Only, Ben Sim Only, Tele 2 Sim Only, Robin Mobile Sim Only, T-Mobile Sim Only,Simpel Sim Only, Youfone Sim Only en Simyo Sim only. Deze laatste provider werd overigens dit jaar door de Consumentenbond voor de vijfde keer op rij gekozen als beste provider van Sim only abonnementen.