Sim only onbeperkt internet

Een Sim only onbeperkt internet abonnement is verstandig als dit van toepassing op jou is. Overkomt het jou ook regelmatig dat de maand ten einde loopt en de internetbundel op is? Dat je noodgedwongen minder surft, eventueel zelfs het internet op jouw smartphone tijdelijk maar niet gebruikt of aan de rekening kunt zien dat je veel buiten de databundel verbruikt hebt? Tegenwoordig zijn er niet veel aanbieders meer, een van de weinige is nog Robin mobile onbeperkt internet. Er zijn echter wel een aantal providers die ook onbeperkt internet aanbieden maar daar zitten andere voorwaarden aan. Hier kunt u sim only onbeperkt internet vergelijken.

Oplossing mobiel internet

Sim Only onbeperkt internetGelukkig hebben steeds meer providers een oplossing voor dit probleem. Dankzij de nieuwe Sim only onbeperkt internet abonnementen ben je van deze kwaal bevrijd. Kijk wanneer jouw abonnement eindigt, zeg op tijd op en kies voor het Sim only onbeperkt internet abonnement waar steeds meer gebruikers voor kiezen. Deze keuze heeft uiteraard te maken met de internetbundel die gekoppeld is aan een vast aantal belminuten en sms’jes. Bij velen zit het wat betreft de belbundel en het sms gebruik wel snor. Waar je gebruikers stuk op ziet lopen, is de grootte van de databundel. Dankzij het onbeperkt internetten ben je van dat probleem af en hoef je niet meer bang te zijn dat het eind van de maand er weer aan komt. Dat is letterlijk verleden tijd.

Besparen met onbeperkt internet

Veel gebruikers sluiten een te kleine databundel af, komen daardoor in het nauw, willen toch graag internetten en betalen op die manier iedere maand, naast de abonnementskosten, fors extra. Dat is zonde van het geld. Daar staat dus vanaf nu tegenover dat je, naast het grote voordeel dat je overal en altijd kunt surfen en gebruik kunt maken van het net, tevens een ander groot voordeel van het Sim only met onbeperkt internet zult kunnen ervaren. Het is namelijk goedkoper dan het abonnement dat je nu hebt. Daar zijn twee redenen voor. Je hoeft niet te betalen voor de smartphone, want die heb je al. Je betaalt geen extra kosten meer omdat je buiten de bundel gesurft hebt. Voor hetzelfde geld dat je nu uit geeft, of iets meer voor hen die meer belminuten en zo willen, kun je dankzij het Sim only onbeperkt internet abonnement vrij uit gebruik maken van alles wat de smartphone biedt.

Sim only onbeperkt internet vergelijken

Vergelijk de Sim only onbeperkt internet abonnementen eens in onze Sim only vergelijking. Let daarbij ook op de opzegtermijn, want er zijn zelfs providers die abonnementen aanbieden die maandelijks opzegbaar met onbeperkt internet zijn. Dat is de ultieme vrijheid. Of je kiest voor een abonnement dat aanpasbaar is, mocht je tijdens de abonnementsduur iets willen veranderen. Zo maak je het Sim only onbeperkt internet tot het meest flexibele abonnement dat je ooit gehad hebt. Verder geldt dat de aanbieders van het Sim only onbeperkt internet abonnement flink geïnvesteerd hebben in het 4G net, waardoor je optimaal en overal gebruik kunt maken van de mogelijkheid om te internetten. Onbeperkt internet levert vanaf het moment dat de databundel verbruikt is een datasnelheid van 64 Kbps, waardoor je zo wat alle Apps kunt blijven gebruiken. Hier geldt trouwens dat daar verandering in lijkt te komen, aangezien een provider al 128 Kbps aanbiedt en de verwachting is dat de anderen snel zullen volgen. Goed om mee te nemen bij het vergelijken van de mogelijkheden. Je hebt hierdoor dus ook de keuze tussen een goedkoper abonnement of een abonnement met sneller internet. Maak je veel gebruik van Skype, dan heb je trouwens al aan 32 Kbps genoeg, aangezien deze dienst slechts een kleine bandbreedte nodig heeft.

Grotere Sim only bundel afsluiten

Doordat je dankzij een Sim only onbeperkt internet abonnement veelal goedkoper uit bent dan met het abonnement dat je nu hebt, kun je er voor kiezen het maandelijkse bedrag dat je nu uitgeeft, te besteden aan het nieuwe onbeperkt internet abonnement, waardoor je een grotere bundel kunt aanschaffen. Of, en dat vind je bij een vergelijking van de verschillende abonnementen die aangeboden worden, je kiest voor een flexibel abonnement, waarvan je, mocht je dit willen, de bundel tussentijds kunt aanpassen. Op die manier beslis je zelf wat voor jou de beste keuze is en wat het mag kosten. Uiterst flexibel, aangezien je dat kiest wat optimaal bij jouw gebruik past. Weet je niet goed wat te kiezen? Neem dan een iets grotere bundel of zoals gezegd een abonnement dat tussentijds aanpasbaar is. Vergelijk Sim only abonnementen via deze knop!

Sim Only onbeperkt internet vergelijken