Sim Only Prepaid KPN bestellen

KPN Sim only prepaid Op zoek naar een Sim only Prepaid van de provider KPN? Hier vind je een handig overzicht van de simkaarten, kosten en prepaid telefoons die je bij KPN kunt bestellen. KPN is al sinds jaar en dag een van de grootste mobiele providers van Nederland. Dit komt vooral omdat ze hun eigen mobiele netwerk hebben. Samen met T-Mobile en Vodafone zijn ze de enige die dit hebben. De rest van de providers maken gebruik van hun netwerken. Het Netwerk van KPN is bestempeld als een van de beste van Nederland. Dit komt vooral door de goede landelijke dekking en de snelle internetverbinding. Als jij dus een KPN prepaid besteld heb jij dus altijd een zeer goed bereik. Qua prijzen doet KPN niet veel onder ten opzichte van de ander Prepaid providers, ze staan zelfs in de top 3 van de goedkoopste prepaid sim only. Ben jij benieuwd wat de prijzen zijn de van Sim only prepaid KPN? Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de kosten.

Sim only Prepaid KPN prijzen

Bij KPN zijn de prijzen als volgt verdeeld, voor bellen geldt de prijs per minuut en het starttarief geldt bij de eerste minuut. Dit betekend dat je geen extra kosten betaald als je start met bellen.

Sim only prepaid KPN

  • Bellen per minuut: €0,30
  • Sms: €0,16
  • Starttarief: 1e min
  • Per MB internet: €0,02

 

Sim only prepaid KPN bestellen

Sim only prepaid KPN met telefoon

KPN mobiel prepaidKpn biedt ook een hoop prepaid sim only’s aan in combinatie met een telefoon. Dan krijg je dus een compleet nieuwe telefoon inclusief een prepaid simkaart! Vaak krijg je dan een hoop beltegoed gratis bij de aankoop van je nieuwe telefoon dus dat is zeker de moeite waard. Als jij benieuwd bent naar de mobiele telefoons van KPN raden wij jou aan om even op de website van KPN te kijken. Hier kan je naar toe gaan door op de bovenstaande bestelknop te drukken!

Rate this post