T-Mobile Sim Only

T-Mobile Sim OnlyT-Mobile is een provider die groot is geworden in Nederland. Deze aanbieder van mobiele telefonie richt zich niet alleen op mobiele telefoons in combinatie met abonnementen, maar biedt ook T-Mobile Sim Only aan. T-Mobile heeft een zeer betrouwbaar Mobiel netwerk en daarom maken Simpel Sim only en Ben Sim Only hier ook gebruik van. Hiermee wordt een abonnement afgesloten waarbij alleen betaald wordt voor het gebruik van bellen en/of internetten. Ideaal voor mensen die al een mobiele telefoon hebben of nog niet toe zijn aan een nieuwe. Een mooi voorbeeld van de scherpe bundels van T-mobile zijn de T-mobile onbeperkt bellen en de T-mobile 1000 mb bundels. Omdat je geen kosten hebt aan je mobiele telefoon kunnen ze de belkosten laag houden. Met een stel samen en stel bij bundel kan je ook nog eens de volledige controle over je sim only bundel behouden. Je kunt dan namelijk per maand je bundel naar beneden of naar boven bijstellen.

T-Mobile Sim Only abonnementen

Een abonnement waarbij je zowel een nieuwe telefoon als een abonnement krijgt: veel tevreden klanten van T-Mobile sloten dit af. Maar niet iedereen is toe aan een nieuwe telefoon en gaat liever voor alleen een losstaand abonnement. Is dit mogelijk? Ja, bij T-Mobile wordt het zo makkelijk mogelijk gemaakt voor de klant. Een T-Mobile Sim Only abonnement biedt alle voordelen van een goedkoop abonnement zonder de extra kosten voor een mobiele telefoon. Je betaalt dus echt alleen voor de gemaakte belkosten en het gebruik van internet (data). U kunt uw T-mobile abonnement zelf samenstellen zoals u dat wenst. Belt u veel of juist weinig? Maakt u soms gebruik van internet of wilt u ieder moment online zijn? T-Mobile denkt met u mee! Bekijk nu alle T-mobile sim only aanbiedingen via de website.

Is T-Mobile betrouwbaar?

Op de mobiele telefonie-markt is T-Mobile zeker geen kleine speler. Al sinds 1992 zijn ze actief in Duitsland, en sinds 2007 ook in Nederland door de overname van Orange door de Duitse T-Mobile. Het netwerk van T-Mobile groeide en kreeg steeds meer tevreden klanten. Waren er vroeger nog gestandaardiseerde abonnementen, tegenwoordig sluit T-Mobile geheel aan op de wensen van haar klanten.

T-Mobile wordt als betrouwbaar ervaren. Op diverse website is onderzoek gedaan naar deze provider. Op Telecom Vergelijker scoort T-Mobile gemiddeld, waarbij er hoge uitschieters zijn met een rapportcijfer van een 8 of 9. Op andere websites zijn klanten vooral tevreden over de dekking, de klantenservice, de facturen en de prijzen. Zelfs na slechte ervaringen werden deze door de klantenservice goed opgelost.

Sim Only Bestellen

Hoe sluit ik een T-Mobile Sim Only abonnement af?

Het afsluiten van een Sim Only abonnement hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Via de website kan er online een aanvraag gedaan worden. Tevens is het mogelijk om te bellen of direct met een medewerker te chatten. Deze zal alle vragen beantwoorden en u eventueel door het bestelproces heenleiden. Het is belangrijk om goed op te letten dat er gekozen wordt voor een T-Mobile Sim Only: dit is een abonnement zonder mobiele telefoon. U heeft dus zelf al een mobiele telefoon in uw bezit. Wilt u toch liever een mobiele telefoon erbij? Ook dit is mogelijk.

U kunt uw abonnement standaard kiezen of naar wens samenstellen. De meeste klanten kiezen ervoor om zelf hun abonnement samen te stellen. U maakt een keuze uit de hoeveelheid internet die u denkt te gaan gebruiken. Weet u dit niet zeker? Geen paniek, dit is maandelijks zelf bij te stellen. Daarnaast maakt u een keuze uit het aantal belminuten. Ook onbeperkt bellen is mogelijk met een T-Mobile Sim Only. U kunt dan zoveel bellen als u wilt zonder u zorgen te hoeven maken over onverwachte hoge kosten. Daarnaast zijn er nog de voordeelbundels, zoals toegang tot uw muziek, onderling bellen, Cloud Premium of voordelig bellen of internetten in het buitenland. Bij T-Mobile is bijna alles mogelijk. Als u liever niet maandelijks een vast bedrag betaald kunt u ook altijd nog een T-mobile Prepaid sim only bestellen. Op deze manier betaald u enkel als u uw beltegoed opwaardeert. Komt u er toch niet uit of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice. De vriendelijke medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u met het afsluiten van uw T-Mobile Sim Only.

[x_video_embed type=”16:9″][/x_video_embed]