Sim only zakelijk Robin Mobile bestellen

Robin mobile sim only zakelijk bestellenSlim telefoneren begint met het maken van de juiste keuze. En Robin Mobile sim only maakt het voor de zakelijke beller extra eenvoudig. Simpel gezegd is sim only zakelijk Robin Mobile een logische keuze. Voor een vast bedrag per maand bel je onbeperkt, kan je onbeperkt sms berichten versturen en ben je verzekerd van een kwalitatief goede internet verbinding. En hoeveel kost mij dat dan zal je nu vragen, slechts € 29.95 per maand. Bel je veel? Dan blijft dat bedrag hetzelfde. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over de beperktheid van je bundel, die is er namelijk niet. Robin mobile onbeperkt bellen en internet is dus ideaal als jij een flexibele bundel wilt hebben voor groot gebruik.

Sim only, eenvoudig besparen op je telefoonkosten

Sim only zakelijk Robin Mobile kiezen betekent kiezen voor bellen via een betrouwbaar netwerk. Robin Mobile maakt namelijk gebruik van het gsm netwerk van KPN wat garant staat voor een optimale kwaliteit en een zeer ruime landelijke dekking. Dat is dus jouw garantie voor optimaal gebruiksgemak tegen veel lagere kosten.

Sim only zakelijk robin mobile

Robin Mobile, ook bellen en sms versturen naar het buitenland

Bellen via Robin Mobile is kosten efficiënt. Dat mag duidelijk zijn. Er zijn weinig beperkingen wat betreft verbruik als het gaat om het bellen naar Nederlandse nummers, zowel vast als mobiel. Ook het versturen van sms berichten is, naar Nederlandse nummers, onbeperkt. Wil je echter naar het buitenland bellen of een sms bericht sturen naar een buitenlands nummer dan kan je hiervoor een aparte bundel aanschaffen. De kosten hiervoor worden namelijk niet gedekt door het maandbedrag. Dit komt voornamelijk doordat de tarieven voor het bellen naar buitenlandse nummers en/of servicenummers erg fluctueren. Het aanschaffen van zo’n extra bundel is vrij eenvoudig en is zo geregeld.

Rate this post