Een Sim Only zakelijk t-mobile abonnement.

Sim only zakelijk T-mobileBent u op zoek naar een Sim Only zakelijk T-mobile abonnement? Ook voor u als zakelijk gebruiker is een Sim Only zakelijk abonnement mogelijk. Indien u geen nieuw toestel nodig heeft en de kosten laag wilt houden is een sim only zakelijk T-mobile abonnement een goede keuze.

Welk Zakelijk t-mobile abonnement kiest u?

Als u kiest voor een Sim Only zakelijk T-mobile abonnement zijn er twee opties. Helder Sim Only en Stel samen zakelijk EU Sim Only. Bij de Stel samen zakelijk EU Sim Only krijgt u gratis onbeperkt sms’en binnen de Europese Unie. Ook wordt u gratis gebeld binnen de Europese Unie. U heeft dit Sim Only zakelijk T-mobile abonnement al vanaf €12,50 per maand. De duur van dit abonnement is 12 maanden. Voor dit bedrag heeft u 90 belminuten en 500MB per maand. Het Helder Sim Only abonnement is er vanaf €13,50 per maand met een loopduur van 24 maanden. U heeft voor deze prijs geen belminuten maar bellen voor 12 cent per minuut en 250MB per maand. Het Stel samen zakelijk EU Sim Only abonnement is dus erg voordelig, ook binnen de EU. Bij beide bundels zijn de belminuten en de internet bundel los van elkaar in te stellen.

Sim only zakelijk t-mobile bestellen

T-mobile als provider.

T-mobile is een bekende en betrouwbare mobiele aanbieder in Nederland en veel andere landen. T-mobile heeft in Nederland 3,9 miljoen klanten en maakt gebruik van het supersnelle 4G netwerk. Een goede en betrouwbare keuze dus.

Rate this post