Sim only zakelijk Tele 2 bestellen

Tele 2 zakelijkHet sim only zakelijk Tele 2 aanbod is één van de meest aantrekkelijke op de markt. Om zich te onderscheiden van de vele andere aanbieders heeft Tele 2 een paar opvallende handigheidjes ingebouwd. Zo is dit abonnement Tele 2 maandelijks opzegbaar en dat is maar bij weinig concurrenten het geval.

Vriendelijke prijzen bij sim only zakelijk van Tele 2

Maar er is meer: als uw internetbundel opgebruikt is dan berekend Tele 2 geen extra kosten voor het internetgebruik. U kunt gewoon blijven internetten, maar wel met een lagere snelheid. Als er 80% van de bundel is gebruikt ontvangt u een sms als waarschuwing zodat u niet voor verrassingen komt te staan. En het verlagen van de snelheid gebeurt dus pas bij 100% verbruik. Bij de zakelijke bundels van Tele 2 kan u altijd genieten van Tele 2 onbeperkt bellen. Zo hoeft u dus nooit stil te staan bij de grootte van uw bel bundel. Dit alles heeft u voor een aantrekkelijke prijs.

Sim only zakelijk tele 2

Vrijheid bij Tele 2 sim only

Maar er is meer mogelijk bij sim only zakelijk Tele 2, want Tele 2 luistert naar u. Het kan zijn dat u meer of minder wilt bellen of meer of minder gebruik maakt van internet. U kunt dan maandelijks uw abonnement wijzigen en dus heel simpel de belminuten of Mb’s aanpassen. En dit alles ook weer zonder enige meerkosten. Met het sim only zakelijk Tele 2 abonnement kunt u dus altijd zorgeloos bellen en internetten voor een laag bedrag per maand. Op de site van Tele2.nl wordt getoond hoe eenvoudig er is te schuiven met belminuten en Mb’s waardoor er voor iedereen een perfect aanbod uit rolt!

Tele 2 sim only zakelijk bestellen

Rate this post