Sim Only Zakelijk Telfort bestellen

Telfort zakelijk sim only abonnementWij Nederlanders zijn gek op voordeel, dus ook voordeel om een Telfort Sim only zakelijk! Dit voordeel wilt u niet alleen privé, maar ook als ondernemer. Dit kan met Sim only zakelijk Telfort. Telfort is voor het simpel houden van dingen, dus communicatie moet gemakkelijk en goedkoop zijn. De producten en diensten zijn gemakkelijk en hebben een goede kwaliteit. De abonnementen kunt u aanpassen zoals u dat wilt. De facturen zijn duidelijk en geven maximaal inzicht in de kosten. Telfort maakt gebruik van het KPN Netwerk.

Telfort Sim only

Sim Only Zakelijk TelfortAls zakelijk abonnee van Telfort, kunt u kiezen voor Sim Only zakelijk Telfort. Er zijn diverse varianten van Sim only zakelijk Telfort. Als u als zzp’er een sim only abonnement afsluit, betaalt u elke maand dezelfde prijs. Ook belt u na 10 minuten gratis. Uw belminuten en MB’s kunt u drie maanden meenemen naar de volgende maand en u heeft altijd inzicht in uw verbruik en kosten. Binnen het MKB deelt u uw belminuten met uw collega’s en kunt uw abonnement aanpassen met extra bundels. Deze bundels kunnen uw medewerkers individueel maandelijks aan- en uitzetten. Ten slotte kunt u mobiele telefonie en vast bellen combineren in één pakket.

 

Telfort sim only zakelijk Bundels

Als ZZP’er kunt u alleen kiezen uit Internet Versneller 4G en Buitenlandbundels. Voor het MKB kunt u naast de eerder genoemde bundels kiezen uit: Surf & Mail, Nederland Onderling en Collega’s Onderling.

Kies voor Telfort als u een goedkoop sim only abonnement wilt en gebruik wilt maken van het KPN netwerk.

 

Sim Only Zakelijk Telfort samenstellen

Rate this post