Goedkoopste sim only Ben overeenkomst

Goedkoopste sim only BenBen is een kleine provider die sinds 2003 mobiele telefonie aanbiedt. Ben startte met de verkoop van Sim only abonnementen die maandelijks opzegbaar waren. De Ben per maand sim only abonnementen zijn nog steeds te bestellen maar nu  hebt u ook de mogelijkheid om overeenkomsten van 24 maanden af te sluiten. Ben staat bekend om zijn flexibele abonnementen, voor iedere beller is er wel een abonnement te vinden. Zo is er voor de kleine gebruiker een Ben sim only 3 euro verkrijgbaar en voor degene die juist veel wil bellen is er het Ben onbeperkt bellen sim only abonnement te bestellen.

Wat is het goedkoopste sim only Ben abonnement?

 

Goedkoopste sim only abonnement BenDe goedkoopste sim only ben overeenkomsten zijn deze voor een looptijd van 2 jaar. De aller goedkoopste sim only Ben kost €4,00 per maand, deze bevat 100 minuten beltijd /sms. Wilt u mobielinternet dat kan ook en dit vanaf een bedrag van €5,00 per maand. Hiervoor kan u gebruik maken van 3G internet en hebt u 200MB +300MB gratis volume te beschikking. Kiest u voor beide bundels samen dan ontvangt u een pakket korting waardoor het bedrag van de goedkoopste sim only Ben neerkomt op €7,50 per maand, bellen en internetten inbegrepen, voor een contacttijd van 2 jaar.

Hebt u liever een Ben maandelijks opzegbaar abonnement? Voor 100 minuten belminuten/sms betaald u dan €4,50. Voor 3G internet, 200MB + 300MB, gratis betaald u dan €5,50. U kan de 2 bundels ook samen voegen en dit komt dan neer op een bedrag van €8,00 per maand.

Wenst u 4G internet?

Ben stelt ook 4G ter beschikking voor de internetbundels vanaf 1500 MB. Ben maakt hiervoor gebruik van het netwerk van T-Mobile. Waardoor u verzekerd bent van een snel en stabiel netwerk tegen een aantrekkelijke prijs. Dit Netwerk als al vele jaren uitgeroepen tot beste mobiele netwerk van Nederland dus beter kan bijna niet!

1/5 - (1 stemmen)