Voordelig bellen met Tele 2 mobiel

Tele 2Tele 2 mobiel is één van de meest voordelige providers voor mobiel bellen. Bij Tele 2 sim only heb je ruime keuze uit verschillende abonnementen en producten. Ook is er altijd gratis nummerbehoud bij Tele 2. Tele 2 biedt mobiele abonnementen met een smartphone, sim only abonnementen en pre paid producten. Als je gaat voor een mobiel abonnement met toestel heb je de keus uit een brede range aan telefoons: van Samsung tot iPhone.

Vergelijk alle Sim only’s hier >>

Het goedkoopste sim only abonnement

Tele 2 mobiel heeft een mooi aanbod aan sim only abonnementen. Zo is er al een abonnement vanaf 10 euro per maand met maar liefst 1 GB aan data. Wil je maximale vrijheid, dan kun je bij Tele 2 kiezen voor een sim only abonnement dat maandelijks opzegbaar is. Zo zit je nergens aan vast. Als je in de loop van het jaar besluit dat je minder belminuten nodig hebt dan je dacht of meer data nodig hebt, sluit je gewoon een nieuw maandelijks opzegbaar sim only abonnement af. En dat uiteraard zonder boetes.

De beste klantenservice van Nederland

Uit verschillende onderzoeken komt Tele 2 mobiel uit de bus als mobiele telefonie provider met de beste klantenservice van Nederland. Daarnaast is het duidelijk dat Tele 2 veel voordelige abonnementen aanbiedt: daar is geen onderzoek voor nodig. Tele 2 zit bovendien altijd bovenop de laatste trends, zoals het 4G netwerk bijvoorbeeld.

Rate this post