Goedkoopste Sim only KPN bestellen

Goedkoopste Sim only abonnement KPNKPN is een van de grootste providers die er is. Verschillende kleinere providers maken gebruik van het internet van KPN. Neem een voorbeeld aan KPN onbeperkt bellen of een KPN 5GB Sim only. Door mobiel internet direct van KPN te nemen, krijgt u internet voor de laagste prijs. Naast internet, kunt u nog belminuten en sms’jes nemen. Voor sms en bellen hoeft u geen aparte prijs te betalen. Als u weinig belt, kunt u de minuten voor het sms’en gebruiken. Mocht u toch willen bellen, is dat toch mogelijk met de goedkoopste sim only KPN. Ook is het mogelijk om een KPN sim only Prepaid te nemen, hierover vind u meer informatie op de Sim only prepaid pagina.

Goedkoopste Sim only KPN bestellenKPN 5GB

Goedkoopste sim only KPN

De kwaliteit van KPN kan nog zo goed zijn, maar dan zou toch niemand een abonnement bij ze nemen als het veel te duur is. Sinds KPN een van de grootste providers is, zijn er toch genoeg mensen die tevreden zijn over de prijs/kwaliteit verhouding. Maar wat zijn die kosten eigenlijk? De goedkoopste sim only KPN kost €12,50. Hiervoor krijgt u 100 minuten en sms. Dit is tegenwoordig voor de meeste mensen een afknapper, aangezien bijna iedereen mobiel internet gebruikt als men niet thuis is. De goedkoopste sim only KPN met internet kost €22,50. Hiervoor krijgt u 150 belminuten en sms’jes en 500 MB internet. Wie alleen onderweg internet gebruikt en niet thuis en op het werk, heeft hier genoeg aan.

  • 150 belminuten/SMS
  • 500 MB 4G internet
  • Gratis nummerbehoud
  • Beste mobiele netwerk van Nederland
  • Prijs slechts €22,50 per maand

Goedkoopste sim only KPN bestellen

Voordelig bij KPN

Dus bent u op zoek naar de goedkoopste sim only KPN, dan heeft u dat al vanaf €12,50. Voor een tientje meer heeft u al 500 MB. KPN staat vooral bekend om de kwaliteit van hun Netwerk. Ze zijn niet de aller goedkoopste maar bieden wel de beste kwaliteit bundels aan. Ook is het bij KPN makkelijk om een Sim only bundel samen te stellen op jouw wensen die jij nodig hebt bij de Sim only bundel. Een KPN sim only is dus een abonnement met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Rate this post