Het goedkoopste sim only Simpel abonnement

Simpel goedkoopste sim only 2019Simpel biedt als provider een van de goedkoopste sim only abonnementen van dit moment aan. Sinds 2007 is Simpel actief op de Nederlandse telecom markt. Zij bieden transparante tarieven en gebruikten als eerste provider het Plafond waardoor u als klant volledige controle het over uw kosten. Simpel staat voor goedkope tarieven, controle over je kosten en duidelijke communicatie. Vanaf 2013 bied Simpel ook mobiel internet aan, en heeft zijn positie op de telecommarkt verzekerd. De meest gekozen mobiele internet bundel sinds de start van Simpel is de Simpel 1000 Mb bundel en de meest gekozen bel bundel is de Simpel onbeperkt bellen bundel.

Wat is de goedkoopste sim only Simpel?

U kan bij simpel al starten met een overeenkomst van € 2,50 per maand deze overeenkomst bevat enkel 100 belminuten per maand en is de goedkoopste sim only Simpel. Wenst u er ook een sms en internet bundel bij dan is de goedkoopste sim only Simpel er voor de prijs van €7,00 per maand, daarvoor hebt u boven op de 100 belminuten nog 300Mb internet en onbeperkt sms’en. De looptijd van de abonnementen zijn steeds 2 jaar.

Goedkoopst sim only simpel bestellen

Waarom een overeenkomst met Simpel?

Simpel maakt gebruik van het T-Mobile netwerk waardoor u kan gebruikmaken snel en stabiel internet.
Het plafond dat gebruikt wordt bij simpel is handig om uw budget onder controle te houden. Bij het bereiken van een verbruik 90% van uw bundel ontvangt u een sms. Bij het bereiken van het plafond wordt uw simkaart geblokkeerd op alle functies die u geld kosten, zo blijft u maandelijks binnen uw budget.
Hebt u reeds een mobiel telefoon nummer, u kan het gratis meenemen.
Gedurende 24 maanden krijgt u het vastgelegde goedkope tarief.

4.2/5 - (15 stemmen)