Vodafone sim only abonnementen

Vodafoon Sim Only abonnementVodafone is al sinds jaar en dag een zeer betrouwbare Sim only abonnement Provider. Naast Sim only abonnementen bieden ze ook andere mobiele abonnementen aan en losse prepaid sim only simkaarten. Vodafone beschikt over een eigen Mobiele netwerk wat door vele klanten als zeer positief wordt ervaren. Er zijn weinig storingen op het Vodafone netwerk en het mobiele internet is ook erg goed. Ook biedt Vodafone de mogelijkheid tot een Sim only 4g abonnement. Een sim only 4g abonnement is een sim only abonnement met het snelste internet wat tegenwoordig verkrijgbaar is. Vodafone biedt diverse Sim only bundels aan waardoor er voor elke soort klant wel een ideale bundel is.

Vodafone hanteert 3 verschillende soorten sim only abonnementen. Deze abonnementen heten als volgt:

Smart Sim only abonnement

De smart sim only abonnementen zijn de abonnementen voor sim only gebruikers die een voordelig 2 jarig contract willen afsluiten. Door deze contractsduur kan Vodafone je extra korting geven op je abonnement. Sms’en is bij deze bundel onbeperkt. Bellen en internet is verkrijgbaar in verschillende grootten. Tevens maakt deze bundel gebruik van het 4g netwerk van Vodafone. Dit betekend dat je ontzettend snel mobiel internet hebt!

Red Sim only abonnement

Dit abonnement is speciaal samengesteld voor de sim only gebruiker die houdt van veel internet mb’s! Bij elke bundel is vooral de nadruk gelegd op een grote internetbundel. Deze bundel is ook scherp geprijsd en maakt gebruik van het 4g netwerk van Vodafone. Tevens is er nu een mooie actie bij deze abonnementen! Je krijgt nu bij elke Red bundel 1GB mobiel internet gratis! Dit komt goed uit als jij van internet houdt!

Scherp sim only abonnement

Vodafoon Sim only

Dit sim only abonnement van Vodafone is vooral geschikt voor mensen die niet heel veel data verbruiken en daarom gewoon een scherpe prijs willen betalen. Ook is dit abonnement geschikt voor mensen die geen 4g internet kunnen of willen gebruiken en daar dus ook niet voor willen betalen. Kortom, een leuke sim only bundel voor mensen die niet veel nodig hebben en dus ook niet veel willen betalen! Wil jij liever een Vodafone Prepaid sim only? Dan raden wij je aan om een Vodafone You bundel te nemen. Bij deze bundel leg je jezelf niet vast aan een bepaalde bundel maar heb je hier meer grip op. Meer informatie over deze bundels? Klik dan op de bestelknop en ga naar de website van Vodafone.

Vodafone Sim Only Bestellen

 

Waar kan ik een Vodafone sim only abonnement afsluiten?

Als jij graag een voordelig Vodafone sim only abonnement wilt afsluiten kunt u deze vinden in onze handige sim only vergelijker. Ook kunt u deze Vodafone sim only aanbiedingen en abonnementen vinden op de website van Vodafone. Klik hier om gelijk naar de Vodafone website te gaan!

[x_video_embed type=”16:9″][/x_video_embed]