Ben sim only buitenland

Ben sim only buitenlandBen sim only buitenland is een zeer voordelige optie als u zich binnen de EU verplaatst. De kosten voor Ben sim only buitenland zijn hier namelijk hetzelfde als in Nederland. Door een uniek aanbod van Ben gaat uw verbruik in heel Europa gewoon uit je sim only-bundel; je betaalt dus niets extra. Buiten de EU kunnen de kosten wel oplopen en is het dus verstandig om je telefoon niet te veel te gebruiken en je internet uit te schakelen.

Ben sim only buitenland bestellen

 

Een sim only abonnement van Ben

Een sim only abonnement kunt u bij Ben eenvoudig zelf samenstellen. U kiest via de website hoeveel belminuten, sms’jes en MB’s u nodig heeft, en u geeft de gewenste internetsnelheid aan. Ook kunt u kiezen tussen een maandelijks of 2-jarig contract.

Over Ben

Ben is een Nederlandse provider voor mobiele telefonie. De provider kenmerkt zich met een goede en stabiele verbinding door heel Nederland, flexibele abonnementen met veel mogelijkheden, een hoge mate van klantgerichtheid en dit alles tegen zeer schappelijke prijzen. Ben maakt gebruik van het netwerk van T-mobile. Als het op 4g aankomt, is dit het best geteste netwerk van Nederland. Met 4g van Ben heb je dus altijd de snelst mogelijke internetverbinding. Ben biedt verschillende soorten abonnementen aan; naast een abonnement met toestel biedt het bedrijf ook sim only opties aan, die dus exclusief toestel zijn en daardoor goedkoper uitvallen als u geen nieuw toestel wilt.

Rate this post