Uw Ben Sim only samenstellen

Sim only samenstellen BenIn 2003 startte Ben weer onder eigen naam met het verkopen van mobiele telefonie. Ben verkocht op dat moment enkel only sim abonnementen die maandelijks opzegbaar waren.
Nu zijn er nog steeds de maandelijks opzegbare overeenkomsten, maar kan u als klant ook kiezen voor een overeenkomst van 24 maanden, waarbij u een nog scherpere prijs betaald voor uw abonnement. Want de Sim only maandelijks opzegbare Ben abonnementen zijn niet de goedkoopste sim only ben abonnementen. Bij een 2 jarig contract kan je bijvoorbeeld al kiezen voor een Ben sim only 3 euro abonnement, bij de maandelijks opzegbare varianten wordt het enkele euro’s duurder.

Starten met uw Ben Sim only samenstellen

Ben sim only samenstellenZelf uw Ben sim only samenstellen gaat heel vlot. Op de homepagina klikt u Sim Only aan in de navigatiebalk. Hiermee komt u onmiddellijk op de juiste pagina terecht en kan u aan de slag.
De eerste keuze die u kan maken is de duurtijd van uw overeenkomst, kiest u maandelijks of liever 2 jaar. Deze keuze heeft een invloed op de prijzen die u zal te zien krijgen. Daarna kan u de bundels die u wenst selecteren. U kan de keuze maken voor enkel telefonie of enkel internet. Combineert u de beide dan biedt Ben u een pakket korting.
Om uw Ben sim only samenstellen volledig af te ronden klikt u op nu bestellen, en daar doorloopt u nog de 4 stappen die het mogelijk maken om de overeenkomst op te stellen en u bent klaar.

 

De zekerheid van een stabiel netwerk

Ben maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile. Hierdoor kan u gebruik maken van een stabiel, snel en kwalitatief netwerk voor een Ben prijs. Ook is het bij dit netwerk mogelijk om een Ben 4g sim only af te sluiten. Dit houdt in dat u het snelste mobiele internet op uw telefoon heeft wat op dit moment mogelijk. Kijk voordat u dit abonnement afsluit of uw mobiele telefoon hiervoor geschikt is.

Ben sim only samenstellen en bestellen

Rate this post