Hollands nieuwe Sim only samenstellen?

Sim only samenstellen hollands nieuweAls telefoonaanbieder kiest Hollands nieuwe er voor om te werken met glasheldere voorwaarden. Met 1 bundel kan u bellen, sms’en en internetten voor een prijs. Hierdoor kan u uw bundel gebruiken zoals u het beste uitkomt. Of u nu kiest voor een Hollands nieuwe 1000 mb sim only abonnement of een Hollands nieuwe onbeperkt bellen sim only, flexibiliteit blijft bij Hollands nieuwe hoog in het vaandel staan.

Hoe uw Hollands nieuwe Sim only samenstellen?

Bij het openen van de website klikt u op sim only bovenaan op de pagina. Daarna komt u op de pagina om uw Hollands nieuwe sim only samenstellen. Om uw abonnement samen te stellen kan u opteren voor een jaarovereenkomst of een 2 jaarlijks contract. Een 2 jaarlijks contract is het goedkoopste sim only Hollands nieuwe abonnement maar is dus minder flexibel. Indien u als zakelijke klant een overeenkomst wenst kan u ook dit aanduiden.
Na het selecteren van de looptijd kan u ook uitzoeken welke bundel u wenst. U kan kiezen uit de verschillende bundels die Hollands nieuwe heeft. Er staat telkens ook goed aangegeven welke mogelijkheden de bundel biedt.
Als nieuwe klant dient u dan nog enkele stappen te doorlopen om zo uw Hollands nieuwe sim only samenstellen te voltooien.

Hollands nieuwe sim only samenstellen

Opwaarderen van uw sim only bundel

Bij Hollands nieuwe kan u uw bundel ook gemakkelijk opwaarderen, als u buiten uw bundel gaat kan u bundeltegoed bijkopen. Dit bundeltegoed is goedkoper dan de bundel die u reeds hebt, en het blijft ook 6 maanden geldig. Bij de volgende maand verbruikt u eerst uw bundel tegoed en pas als dit bedrag op is, schakelt u over op uw extra tegoed. Hollands nieuwe zal u hiervan steeds op de hoogte brengen. Ook dit valt onder hun glasheldere voorwaarden

Hollands nieuwe sim only samenstellen en bestellen

Rate this post