Sim Only met BKR

Ben je op zoek naar een abonnement voor je mobiele telefoon, maar heb je toevallig een BKR registratie? Dan kan het zijn dat je aanvraag voor een abonnement met mobiele telefoon wordt afgewezen. Toch zijn er nog mogelijkheden om wél een abonnement af te sluiten. Veel aanbieders van sim only abonnementen gaan namelijk erg soepel om met een aanvraag, ondanks een BKR registratie.

Voordelen Sim Only

Het grote voordeel van een Sim Only abonnement is de kostprijs. Heb je nog een goed werkende telefoon? Dan kan je direct veel besparen in vergelijking met een normaal abonnement.

Je kiest met een Sim Only abonnement alleen voor de aansluiting, en krijgt dan ook alleen een simkaart geleverd. In veel gevallen is het mogelijk om zelf een abonnement samen te stellen. Zo kan je zelf kiezen hoeveel belminuten je per maand afneemt. Maar bijvoorbeeld ook of je gebruik wilt maken van mobiel internet.

 

Sim Only zonder BKR

Omdat een Sim Only abonnement altijd goedkoper is dan een abonnement met mobiele telefoon, zijn aanbieders veel soepeler met het goedkeuren van een aanvraag. Er zijn verschillende telecombedrijven die voor een Sim Only abonnement niet zullen toetsen of je een betalingsachterstand hebt opgelopen. Deze partijen voeren dan ook géén BKR check uit. Je kunt dus een sim only abonnement zonder bkr toetsing afsluiten

 

Een Sim Only abonnement is dan ook de ideale keuze voor iedereen die met een BKR registratie toch een mobiel abonnement wilt afsluiten.

Rate this post