Een Simpel sim only samenstellen

Simpel staat bekend om zijn goedkope tarieven, een duidelijke communicatie en de mogelijkheid om je kosten onder controle te houden door hun Plafond. Deze elementen maken dat Simpel als een zelfstandige telecom aanbieder, die enkel sim only abonnementen aanbied, kan stand houden op de Nederlandse telecommarkt. Ze lage prijzen komen vooral tot stand door de vele sim only aanbiedingen die ze vaak hebben. Zo zijn op dit moment de Simpel dubbel weken bezig. Bij deze actie krijgt u dubbel zoveel voor het zelfde geld. Als u bijvoorbeeld een Simpel 1000 mb besteld krijgt u daar 1000 mb extra bij.

Hoe moet ik een Simpel sim only samenstellen?

Op de startpagina van Simpel staan de aangeboden bundels vermeldt. Standaard staat het meest verkochte abonnement geselecteerd maar dit kan u aanpassen. Om uw Simpel sim only samenstellen in orde te brengen, kiest u het aantal belminuten dat u wenst en selecteert vervolgens de gewenste internet + sms bundel. Door op de knop nu online bestellen te klikken, kan u verder al de nodige stappen doorlopen om uw overeenkomst af te sluiten. Het is wel zo dat bij een Simpel sim only samenstellen, u geen keuze zal krijgen in verband met de lengte van de overeenkomst, dit is omdat Simpel enkel abonnementen afsluit voor 2 jaar.

Simpel sim only samenstellen

De garanties van Simpel

Simple werkt met het Plafond, deze functie zorgt er voor dat u steeds binnen uw budget blijft. Wanneer u 90% van uw bundel hebt verbruikt krijgt u een sms om u hiervan te verwittigen. Wanneer uw plafond bereikt is wordt uw sim-kaart geblokkeerd voor al de functies die u geld kosten, hierdoor gaat u niet over uw budget.
Simpel maakt gebruik van het T-Mobile netwerk hierdoor kan u genieten van een sterk en stabiel netwerk tegen een goedkope prijs.

 

Simpel Sim only samenstellen en bestellen

Rate this post