Hoe kan ik een T-Mobile Sim Only samenstellen?

T-Mobile biedt als provider zijn klanten heel wat vrijheid als het gaat over het samenstellen van hun mobiele abonnement. Met hun keuze mogelijkheid Stel Samen Stel bij wordt er door T-Mobile maximale flexibiliteit gegarandeerd. Zowel bij het T-Mobile sim only samenstellen als tijdens de looptijd van het abonnement. Het is een overeenkomst waarbij u elke maand uw abonnement kan bijstellen, zodat u dat maar betaald wat u gaat gebruiken. Maandelijks zijn er 120 minuten inbegrepen in de bel bundel, deze minuten zijn binnen de ganse EU te gebruiken. Een tweede keuze mogelijkheid om uw T-Mobile sim only samenstellen is Basis Sim hier worden u verschillende bundels voorgesteld di u kan combineren volgens uw behoeften. De meest gekozen bundels zijn de T-mobile 1000 mb in combinatie met de T-mobile onbeperkt bellen bundel. Voor deze bundel betaal je slechts 25 euro.

Een T-Mobile Sim Only samenstellen

Via de website van T-Mobile is het samenstellen van uw sim only abonnement gemakkelijk. U kiest in de shop voor sim only onder de keuze abonnementen. Daarna krijgt u de optie Basis Sim of Stel Samen & Stel bij. Standaard wordt er het meest verkochte abonnement voorgesteld.
In enkele klikken kan u uw abonnement dat u wenst samenstellen, kiest u voor een looptijd van 1 jaar of liever een contract van 2 jaar, hoeveel belminuten opteert u, of hebt u graag wat meer MB in uw internet bundel en opteert u nog voor bijkomende opties? Uw T-Mobile sim only samenstellen kan u afronden naar bestellen te gaan en verder de nodige gegevens invullen voor de opmaak van uw overeenkomst.

Sim only samenstellen T-mobile

Wat bied het netwerk van T-Mobile?

Elke overeenkomst met T-Mobile voor mobiel internet wordt ondersteund door een 4G net werk. bij sommige overeenkomsten dan hebt u de mogelijkheid om te genieten van 4GMAX, supersnel mobiel internet. De hoogste snelheid gaat tot 120 Mb/s in vergelijking met de snelheid van 15Mb/S bij 4G.

T-mobile sim only samenstellen en bestellen

Rate this post